Sharing is Caring

Allt material som publiceras på denna site under varumärket Art of Coping® är skyddat av svensk lag. Om inga förändringar görs av innehållet och om hänvisning tydligt sker till upphovskällan “Art of Coping®” och den angivna författaren, så är det fritt fram att dela materialet (artiklar, inlägg, bloggar, audio eller video) i icke-kommersiellt syfte. Hänvisning görs genom att direkt citera Art of Coping® eller genom att på andra sätt ge erkännande till Art of Coping®.

  • Om du hittar något särskilt användbart eller tycker att någon information är särskilt intressant, dela! Hjälp oss att sprida vårt budskap.

Önskar ni använda någon av texterna i ett kommersiellt sammanhang så kontakta mig, Catrin Gärdlund, via någon av kanalerna Facebook eller Linkedin.

Fri delning gäller inte för bilder, foton eller konst som publiceras på denna webbplats.

Art of Coping® Fotokonst

Fotografier som publiceras av Art of Coping® är att betrakta som konstverk. Deras enda syfte är att illustrera och förmedla och förstärka budskap genom bild, ibland kombinerat med text och ljud.

Art of Coping® Text

Alla texter som publiceras av Art of Coping® är att betraktas som skönlitterära. Namn, karaktärer, företag, platser, händelser eller incidenter är resultatet av textförfattarens fantasi eller använda på ett ​fiktivt sätt. All likhet med faktiska personer, levande eller döda, eller faktiska företag, platser, händelser eller incidenter är ren tillfällighet.